Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie şoferi Cum se circulă în această dimineaţă pe drumurile din ţară. Restricţii pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa

ro

23 Feb, 2020 08:46 2058 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeaza ca, în judeţul Braşov, pe DN 13 Braşov - Sighişoara, între localitaţile Fişer şi Buneşti, o autoutilitara încarcata cu vata minerala a intrat în impact cu separatorul de sens şi s-a rasturnat pe partea carosabila. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane ranite. Circulaţia rutiera este blocata pe sensul catre Braşov, se circula dirijat, pe celalalt fir.

Semnalam ca pe mai multe artere rutiere din judeţul Harghita se circula în condiţiile unui carosabil alunecos (local depuneri de polei).

În judeţul Covasna, pe DN 10 Buzau - Braşov, la Întorsura Buzaului, traficul rutier se desfaşoara în condiţii de ceaţa densa, vizibilitatea fiind redusa, pe alocuri, sub 50 de metri.

Menţionam ca pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti se circula în condiţiile unui carosabil umed, valorile de trafic fiind reduse, în timp ce pe autostrazile A2 Bucureşti - Constanţa (excepţie face tronsonul Feteşti - Cernavoda - carosabil umed), A3 Bucureşti - Ploieşti şi A4 Ovidiu-Agigea, carosabilul este uscat şi se circula în condiţii normale.

Reamintim ca în scopul executarii unor lucrari de asfaltare a carosabilului, începând din data de 19 februarie 2020, pe sensul catre litoral al autostrazii A2 Bucureşti - Constanţa s-a instituit restricţie de circulaţie pe tronsonul kilometric 11+500 - 17. Astfel, circulaţia rutiera se desfaşoara pe ambele sensuri pe calea nr. 2 (sensul catre Capitala).

În judeţul Olt, circulaţia trenurilor se desfaşoara pe un fir pe magistrala 900, la kilometrul feroviar 142+400 de metri, între staţiile CF Stoeneşti şi Draganeşti-Olt. Anterior, din cauza unui eveniment feroviar (un marfar care avea în componenţa 37 de vagoane încarcate cu cereale a deraiat cu 15 dintre acestea), deplasarea trenurilor fusese întrerupta din data de 17 februarie 2020.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfatuim conducatorii auto sa ruleze cu prudenta sporita, sa pastreze distanta regulamentara între vehicule si sa se asigure temeinic la schimbarea directiei de deplasare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii