Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie, imagini şocante! Accident grav la ieşire din Murfatlar. Şase victime (galerie foto + video)

ro

06 Jun, 2016 00:00 4529 Marime text
 

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitaţi, sâmbătă, în jurul orei 15.00, la un accident rutier produs la ieşire din localitatea Murfatlar spre Ciocârlia. La faţa locului s-a deplasat o autospecială pentru Descarcerare, un SMURD şi cinci echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa.
 
Potrivit Serviciului Rutier Constanţa, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Cobadin, a condus autoturismul marca Dacia Logan, pe DN 3, dinspre Murfatlar către Cobadin, iar când a ajuns la km 238+500, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum acoperit cu apă, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Opel Astra, condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Cobadin, care circula regulamentar din sens opus.
 
Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală gravă a conducătorului auto din Dacia Logan, precum şi cu rănirea pasagerilor, mai exact doi bărbaţi de 25 de ani, respectiv 58 de ani, ambii din Cobadin. De asemenea, au fost răniţi conducătorul auto din Opel Astra, un minor în vârstă de patru ani, din Cobadin, şi o femeie de 23 de ani, pasagerii din Opel Astra.
 
Imaginile de la faţa locului sunt de coşmar. Maşinile sunt pline de sânge, ambulanţele nu mai pridideau să acorde primul ajutor victimelor. Una dintre maşini aparţine unei firme producătoare de marmură.
 
Potrivit martorilor, şoferul autoturismului marca Dacia Logan ar fi pierdut controlul volanului după ce a intrat cu maşina într-o groapă. În acel moment, maşina a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal cu Opelul. Toate victimele au ajuns la spital şi au primit ajutor de specialitate. Medicii spun că rănile lor sunt grave, însă speră să nu existe complicaţii.
 
În urma accidentului, au rezultat următoarele victime: un bărbat de 38 de ani, care a suferit o fractură deschisă de membru inferior, traumatism toracic, traumatism cranian; un copil de patru ani, care a suferit un traumatism cranian şi de membru superior; o femeie de 28 de ani, cu traumatism de coloană vertebrală şi traumatism cranian; un bărbat de 35 de ani, cu o fractură de membru inferior drept şi traumatism cranian; un bărbat de 34 de ani, cu un traumatism cranian, epistaxis şi traumatism de membru inferior; un bărbat de 55 de ani, care a suferit un traumatism cranian şi toracic. Toţi sunt conştienţi, după cum spun medicii.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii