Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional! Tragedie în cartierul CET! Iată decizia finală a procurorilor (galerie foto+video)

ro

04 Jul, 2016 00:00 4693 Marime text


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a lui Cornel Robert Georgescu, de 27 de ani, din Constanţa.
 
Georgescu a fost cercetat după ce, la data de 30 mai, ar fi produs un grav accident rutier, în cartierul constănţean CET, eveniment în care şi-a pierdut viaţa un copil.
 
Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa spun că, la finele lunii trecute, Cornel Robert Georgescu, în vârstă de 27 de ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus, în jurul orei 21.30, un autoturism Mazda, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, dinspre podul IPMC către strada Cumpenei.
 
În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Petru Poni, poliţiştii spun că şoferul a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca BMW, care circula din sens opus.

 

În urma accidentului, a rezultat avarierea autoturismului Mazda, care s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a acestuia a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni.
 
Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa mai spun că, după producerea accidentului, conducătorul autoturismului Mazda a plecat de la locul în care s-a petrecut evenimentul, fără încuviinţarea organelor de poliţie, ajungând la domiciliu, de unde a chemat un echipaj de ambulanţă. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane. Ulterior accidentului, una dintre victime, un copil, a decedat.
 
Dosarul privind trimiterea în judecată va fi soluţionat de Judecătoria Constanţa.
 
Recent, instanţa a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului. Decizia a fost atacată la Tribunalul Constanţa.




















Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii