Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție constănțeni! Platforma PMC Online pentru Sesizări. Unde poate fi accesată

ro

26 May, 2021 12:22 2548 Marime text
  • De astăzi, Primăria Constanța se va conecta cu locuitorii municipiului prin platforma PMC Online pentru Sesizări.
  • Accesați https://sesizari.primaria-constanta.ro/, creați-vă cont de utilizator și puteți depune sesizări pe diverse domenii/categorii.
  • Puteți atașa poze sau puteți specifica locația pe harta digitală.
Timpul este resursa noastră cea mai prețioasă. Primăria Constanța înțelege importanța timpului dumneavoastră. De aceea, vă oferă o platformă online pentru depunerea de sesizari necesare interacțiunii cu administrația locală.
 
De astăzi, Primăria Constanța se va conecta cu locuitorii municipiului prin platforma PMC Online pentru Sesizări.
 
Accesați https://sesizari.primaria-constanta.ro/, creați-vă cont de utilizator și puteți depune sesizări pe diverse domenii/categorii. Puteți atașa poze sau puteți specifica locația pe harta digitală.
 
După ce ați trimis sesizarea, veți primi un număr de ordine/asteptare de pe platformă pentru solicitarea dumneavoastră, care va fi analizata de un funcționar, iar după validarea acesteia veți primi numarul oficial de inregistrare al sesizarii în cadrul instituției; din acest moment, veți putea urmări oricând prin platforma de sesizari online stadiul soluționării sesizării dvs. Veți fi notificați printr-un email la rezolvarea acesteia și veți putea descărca răspunsul formulat de inspectorii din cadrul instituției.

Vă invităm să utilizați cu încredere serviciile electronice puse la dispoziția dvs de Primăria Municipiului Constanța. Viitorul este al instituțiilor care își simplifică activitatea proprie, simplificând astfel, cu ajutorul tehnologiei, viața celor care au nevoie de serviciile oferite., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii