Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atacatori diferiţi A reclamat că a fost violată de două ori, într-o singură zi

ro

15 May, 2012 00:00 1136 Marime text

La data de 13 mai, ora 10.35, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi de o tânără de 28 de ani din Hârşova, cu privire la faptul că a fost victima unui viol şi că se află în zona Barăcilor CFR de pe strada Silozului din localitate.

Având în vedere sesizarea o patrulă de siguranţă publică s-a deplasat în zona indicată, dar persoana nu a fost identificată, motiv pentru care a fost apelată pe numărul de telefon de pe care a fost făcută sesizarea la 112 şi i s-a spus să precizeze locul exact unde se află şi că trebuie să îi însoţească la Poliţia Municipiului Medgidia pentru a formula plângere penală pentru viol şi a da detalii cu privire la eveniment. Persoana nu a fost identificată în zona precizată şi nici nu s-a prezentat la sediul unităţii de poliţie, fapt pentru care a fost apelată din nou pe acelaşi număr de telefon, dar acesta era închis şi nu s-a mai putut lua legătura telefonică cu aceasta.

Demarând verificările în această cauză poliţiştii au stabilit că după ce a sesizat Poliţia Medgidia că este victima unei infracţiuni de viol, persoana a luat un taxi şi s-a deplasat în localitatea Hârşova, unde împreună cu soţul său, s-a deplasat la Poliţia Oraşului Hârşova, unde au depus o plângere penală, ulterior aceasta şi actele premergătoare întocmite ajungând la organul de poliţie prim sesizat, şi anume Poliţia Medgidia.

Reclamanta a precizat că în noaptea de 12/13.05.2012, în jurul orei 02.00, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Hârşova a venit un cunoscut, care a pătruns fără drept în locuinţa sa, a luat-o cu forţa, a urcat-o într-un autoturism, după care au plecat spre Medgidia, iar la ieşirea din localitatea Hârşova în apropierea unei păduri, a fost violată de acesta în interiorul autoturismului. După ce au întreţinut relaţii sexuale împotriva voinţei sale, şi-au continuat deplasarea spre municipiul Medgidia, unde în jurul orei 06.00 au ajuns la locuinţa mama reclamantei.

În continuare, tânăra a mai declarat că în jurul orei 10.00 în timp ce era singură la locuinţa mamei sale a venit un văr al primului individ, a luat-o cu forţa din locuinţă, a urcat-o într-o autoutilitară şi a condus-o la locuinţa acestuia din municipiul Medgidia, unde au întreţinut relaţii sexuale împotriva voinţei acesteia.

Pe parcursul cercetărilor reclamanta a fost condusă la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Constanţa, unde a fost examinată din punct de vedere medico-legal, fiind formulate următoarele concluzii preliminare: „Nu prezintă leziuni de violenţă pe cap, trunchi şi membre şi la nivelul regiunii genitale şi anale".

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor comiterii aspectelor sesizate, precum şi a stabili dacă acestea au suport real, urmând ca la finalizarea investigaţiilor, dosarul să fie înaintat cu propuneri legale unităţii de parchet competente.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii