Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac sângeros la Bistrița Năsăud. Mai multe persoane, atacate de un câine maidanez

ro

04 Dec, 2021 15:56 1889 Marime text
Mai multe persoane din municipiul Bistrița Năsăud au cerut ajutorul jandarmilor după ce au fost atacate de un câine fără stăpân. 

În urma incidentului doi câini au fost uciși de animalul agresiv.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Bistriţa-Năsăud, locuitorii din zona unde s-au produs agresiunile au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

"În această dimineaţă, jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au intervenit în zona străzilor Împăratul Traian şi Dragoş-Vodă din municipiul Bistriţa, unde mai multe persoane au fost atacate de un câine agresiv care prezenta pericol pentru toţi cei aflaţi în apropiere. Jandarmii au anunţat imediat şi pe reprezentanţii Serviciului de Ecarisaj din cadrul Primăriei Bistriţa, pentru a putea interveni la timp pentru prinderea animalului agresiv. La faţa locului, jandarmii au luat legătura cu cei care au apelat numărul unic de urgenţă 112 şi care au reclamat incidentul. Cei prezenţi în zonă au relatat că un câine de talie mare, de culoare neagră, a atacat iniţial o femeie care se afla la plimbare cu câinele său şi a creat panică în rândul persoanelor aflate în apropiere. Ulterior, câinele agresiv a atacat şi alte persoane aflate cu câinii la plimbare în imediata apropiere", au transmis reprezentanții IJJ Bistrița Năsăud. 


Persoanele atacate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din păcate, doi câini de rasă, de talie mică, au murit din cauza leziunilor suferite în urma atacului.

Jandarmii, alături de poliţişti locali şi de reprezentanţi ai Serviciului de Ecarisaj, au urmărit câinele agresiv, care a fost identificat în zona unei parcări.

Animalul, care nu are stăpân, a fost tranchilizat şi transportat la adăpostul de animale fără stăpân.


Sursa foto: Pexels/ Alexas Fotos 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii