Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi protest la Constanţa. Unde va avea loc, când va începe şi care sunt sloganurile

ro

10 Aug, 2018 06:17 18336 Marime text
 ​Mitingul Diasporei, din 10 august, a fost anunțat pe rețelele de socializare în urmă cu două luni, moment din care românii din străinătate s-au mobilizat pe rețelele de socializare, iar în ultimele zile coloane de mașini dinspre Europa au intrat în țară prin vămile Borș și Nădlac cu destinația București.

La intrarea în România și pe drum spre Capitală au fost întâmpinați de protestatari, mulți alăturându-li-se. Pe Facebook, prezența la mitingul Diasporei se anunță a fi una masivă, la evenimentele organizate pe reațeaua de socializare anunțându-și prezența zeci de mii de români.
 
Sosirea în Piața Victoriei, vineri, la mitingul Diasporei, la care se anunță o prezență masivă, este programată începând cu ora 10.00, însă majoritatea evenimentele de pe Facebook anunță mobilizarea începând cu ora 15:00 și 18:00.

Dar pentru astăzi s-au anunţat proteste şi în din marile orașe ale țării: Galați, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Tg. Jiu, Alba Iulia, Brașov, Câmpina, Făgăraș, Râmnicu Vâlcea.

La Constanţa protestul este anunţat pe reţelele de Facebook că va avea loc, în faţa Prefecturii, între 19.00 şi 22.00.
 
 Aici sloganurile vor fi Constanţa iesie în stradă şi Constanţa contează.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii