Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arme și muniție deținute ilegal, ridicate din Constanța

ro

11 Jun, 2015 00:00 1740 Marime text
Polițiștii au efectuat 12 percheziții, ieri dimineață, pe raza județului Constanța - şapte în municipiul Constanța și cinci în județ. Nicio persoană nu a fost reținută, însă au fost confiscate două arme, una de vânătoare și un pistol cu gaze, dar și muniția aferentă, deținute fără autorizație.
 
Descinderile au fost efectuate de ofițerii Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Toxice din cadrul IPJ Constanța, sprijiniți de criminaliștii și luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale. Au fost ridicate peste 150 de cartușe de vânătoare deținute ilegal, precum și peste 70 de cartușe pentru încărcat pistoale cu aer comprimat.
 
Amintim că, ieri dimineață, polițiștii din cadrul IGPR au efectuat 37 de percheziţii, în Bucureşti şi în zece judeţe, la persoane bănuite că ar fi introdus ilegal în ţară arme şi muniţii letale şi neletale. Perchezițiile au vizat respectarea legislaţiei privind armele şi muniţiile.
 
Din cercetări a reieşit că persoanele suspecte în dosar ar fi introdus ilegal în România arme și muniții letale și neletale, provenite din diferite țări ale Uniunii Europene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii