Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Argint adus din Turcia, confiscat de poliţiştii de frontieră, la Vama Veche

ro

04 Dec, 2014 00:00 2901 Marime text


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat o femeie care intenţiona să introducă în ţară, pe la Vama Veche, 855 de grame de bijuterii din metal alb, posibil argint, fără să deţină documente justificative.


La Vama Veche s-a prezentat, marţi, pentru controlul de frontieră, o femeie în vârstă de 57 de ani, pasageră într-un autocar care efectuează curse regulate între Turcia şi România.

În urma controlului, au fost descoperite aproximativ 300 de bijuterii, în greutate de 855 grame de metal alb, susceptibil a fi argint, nedeclarate şi ascunse pe corpul persoanei în cauză şi în bagajul personal.

Femeia, domiciliată în judeţul Constanţa, care nu a putut prezenta documente de provenienţă sau autorizaţie de comercializare şi introducere în ţară a metalelor preţioase, le-a declarat poliţiştilor de frontieră că a achiziţionat bijuteriile din Turcia cu scopul de a le comercializa în Constanţa.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării bijuteriile, în valoare de 3.482 de lei, pe care le vor preda Trezoreriei Constanţa, conform procedurilor legale, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu suma de 5.000 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii