Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:33 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestaţi pentru loviri sau alte violenţe, distrugere, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

ro

21 Apr, 2015 00:00 1273 Marime text
Sorin Gabriel Toridaşcu a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Potrivit anchetatorilor, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că bărbatul este cercetat pentru săvârşirea a trei infracţiuni de loviri sau alte violenţe, două infracţiuni de distrugere, o infracţiune de violare de domiciliu şi una de tulburare a ordinii şi liniştii publice.
Totodată, a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă şi Ionuţ Bondarencu, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, distrugere, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, ambii cercetaţi în stare de reţinere.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză, în sarcina inculpaţilor s-a reţinut faptul că, „în seara zilei de 17 aprilie, în jurul orei 21.30, au lovit-o pe persoana vătămată cu pumnii, picioarele şi o bâtă din lemn, în timp ce se afla pe strada Fulgerului din oraşul Ovidiu, fapt pentru care persoana vătămată s-a refugiat în imobilul de pe strada Fulgerului nr. 5, ce aparţine unei alte persoanei vătămate. Prima victimă ar fi fost urmărită de cei doi suspecţi în interiorul locuinţei, Sorin Gabriel Todiraşcu fiind înarmat cu un cuţit, unde au continuat agresiunile şi au provocat distrugeri uşii de acces, refuzând să părăsească incinta imobilului. Apoi, la ieşirea din curtea imobilului, Sorin Gabriel Todiraşcu ar fi lovit mai multe persoane cu cuţitul şi cu pumnii. La rândul său, Ionuţ Bondarencu ar fi agresat fizic o persoană. Ulterior, cei doi inculpaţi ar fi continuat să ameninţe persoanele vătămate cu acte de violenţă în timp ce se aflau pe strada Fulgerului, provocând scandal public.
 
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a dispus luarea măsurii preventive a arestului preventiv faţă de inculpatul Sorin Gabriel Todiraşcu şi a arestului la domiciliu faţă de inculpatul Ionuţ Bondarencu pe o perioadă de 30 de zile.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii