Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat pentru 29 de zile

ro

12 Feb, 2013 22:27 1461 Marime text
La data de 11 februarie, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiu l-au prezentat instanţei pe Gabriel-Alexandru M., de 22 de ani, din Constanţa, magistraţii dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Reamintim că, la data de 10 februarie, ora 18.37, poliţiştii Secţiei 2 Constanţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie de 44 de ani, din municipiul Constanţa, cu privire la faptul că, în jurul orei 18.30, în timp ce se deplasa pe strada Soveja, un tânăr necunoscut i-a smuls poşeta din mână, după care a fugit înspre bulevardul Tomis.

Având în vedere aspectele sesizate, o patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist din cadrul Secţiei 2 şi un jandarm din cadrul IJJ Constanţa, aflată în zona Piaţa Toms III, a identificat şi reţinut suspectul, un tânăr de 22 de ani, din Constanţa, care avea asupra sa poşeta reclamată ca fiind sustrasă. Prejudiciul în valoare de 1000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În cauză, cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, iar în baza probatoriului administrat până la acest moment suspectul M. Gabriel Alexandru a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii