Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat înainte de căsătorie

ro

05 Sep, 2013 00:00 1245 Marime text
Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Constanţa, în colaborare cu lucrătorii din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor al Municipiului Constanţa, au identificat un tânăr de 29 ani, din municipiul Constanţa, care avea emis pe numele său mandat european de arestare, emis de Tribunalul Local din Dresda - Germania, pentru comiterea infracţiunii de fraudă informatică.

În fapt, în perioada iunie - august 2010, tânărul ar fi comis mai multe infracţiuni informatice în Germania, fiind dat în urmărire internaţională de autorităţile germane, pentru „falsificare de carduri în cadrul unui grup organizat, cu scopul de a obţine şi a retrage în mod fraudulos bani”. Pentru depistarea acestuia, poliţiştii constănţeni au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Naţional Interpol şi al Biroului SIRENE.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa - Secţia Penală, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 ore, în vederea extrădării. Cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Constanţa. Ieri, Curtea de Apel a decis arestarea cetăţeanului pentru următoarele cinci zile. De menţionat că cel în cauză a fost depistat de autorităţi după ce a încercat să-şi reînnoiască buletinul. El urma să să căsătorească săptămânile viitoare.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii