Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arest preventiv şi arest la domiciliu pentru furtul unor bunuri dintr-o baracă tip container din Portul Constanţa

ro

03 Mar, 2015 00:00 1053 Marime text
Vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de Ionuţ Şurpanu, cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, şi faţă de Ovidiu-Nicolae Radu, cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, şi cu propunere de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de Cristian Bucos, cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză, anchetatorii arată că, „în noaptea de 22 spre 23 februarie, în jurul orei 3.00, Ionuţ Şurpanu şi Cristian Bucos au forţat uşa de acces şi au pătruns într-o baracă tip container din zona porţii de acces nr. 10 bis din Portul Constanţa, aparţinând unei societăţi comerciale, iar din interior au sustras un circular de mână, un polizor unghiular şi o cutie de culoare portocalie în care se afla o staţie, bunuri pe care le-au ascuns în vegetaţia din apropierea gardului ce înconjoară Portul Constanţa“.
 
În dimineaţa zilei de 23 februarie, în jurul orei 8.00, inculpaţii au revenit pentru a prelua obiectele sustrase, circularul de mână şi polizorul unghiular, mai susţin procurorii. Aceste bunuri au fost ulterior vândute unei persoane contra sumei de 300 de lei, iar cutia conţinând staţia a fost încredinţată de către Cristian Bucos lui Ovidiu-Nicolae Radu, pentru a o valorifica.
 
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea procurorilor. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii