Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi primit un miel, doi curcani şi 5 kg de păstrăv Începe judecata fostului şef al Poliţiei Rutiere din România (rechizitoriu)

ro

25 Nov, 2015 00:00 1962 Marime text


Începe judecata comisarului-şef de poliţie Lucian Diniţă, fostul director al Direcţiei Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Române, suspectat de trafic de influenţă.
 
Ieri, Tribunalul Bucureşti a constatat competenţa, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriu, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.
 
Lucian Diniţă a fost trimis în judecată de procurorii DNA alături de afaceristul Gheorghe Deaconeasa, bănuit de cumpărare de influenţă, şi de Marcel Ilie, vicepreşedinte şi membru în Comitetul Executiv Regional al Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor - Secţia Română - Regiunea 1 Bucureşti, bănuit de complicitate la cumpărare de influenţă.
 
Conform rechizitoriului, Diniţă ar fi primit de la Deaconeasa produse alimentare în valoare de 672,5 lei: un miel, doi curcani şi 5 kg de păstrăv. În altă ordine de idei, Deaconeasa este, potrivit presei centrale, denunţătorul Elenei Udrea.

Rechizitoriu - Reprezentant al României la ONU, Bruxelles şi Salzburg, inculpat pentru un miel, doi curcani şi cinci kilograme de păstrăv (rechizitoriu)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii