Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi obligat o minoră să-i satisfacă „fanteziile“ sexuale Cornel Lungu, în faţa magistraţilor din Constanţa

ro

18 Aug, 2016 00:00 2936 Marime text
 

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au dispus menţinerea măsurii arestării preventive faţă de Cornel Lungu pe o durată de 60 de zile. Decizia judecătorilor este definitivă.
 
Amintim că bărbatul, din comuna constănţeană Peştera, este suspectat că ar fi obligat, în repetate rânduri, o adolescentă de 12 ani să întreţină relaţii sexuale orale cu el, procurorii arătând, în rechizitoriu, că fata ar fi încercat să se spânzure.
 
Potrivit rechizitoriului întocmit de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, violurile s-ar fi petrecut în intervalul 2011 - 2014, „în repetate rânduri, la date rămase necunoscute şi neputându-se stabili cu exactitate numărul actelor materiale“.
 
Conform procurorilor, Cornel Lungu, vecin cu părinţii copilei, ar fi obligat-o pe minoră să-i satisfacă „fanteziile“ sexuale. Ar fi constrâns-o „să întreţină relaţii sexuale orale, timp în care îi introducea degetele în vagin, aceste acte petrecându-se atât la domiciliul inculpatului, cât şi al victimei, care locuia în vecinătatea acestuia“.
 
În urma acestor acte, în luna iunie 2015, minora ar fi încercat să se spânzure în grajdul locuinţei sale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii