Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi obligat doi minori să întreţină raporturi sexuale Suraj Dobrin, Cristina Marior și Nicuşor Apostol, condamnați la închisoare

ro

02 Apr, 2015 00:00 1554 Marime text
Condamnări definitive stabilite de Curtea de Apel Constanța: Suraj Dobrin şi Cristina Marior vor executa câte o pedeapsă de patru ani şi şase luni de închisoare, în regim de detenţie.
 
De asemenea, Nicuşor Apostol a primit pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare pentru complicitate la viol. Totodată, Curtea de Apel Constanța l-a condamnat pe acelaşi inculpat la pedeapsa de trei ani închisoare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal. În final, inculpatul Nicuşor Apostol va executa pedeapsa de patru ani şi şase luni de închisoare, în regim de detenţie.

Reamintim că, în data de 17 august 2014, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au prezentat în faţa magistraţilor patru persoane, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la viol. Potrivit anchetatorilor, Suraj Dobrin, Cristina Marior, Nicuşor Apostol şi Zîna Dănilă ar fi obligat doi minori să întreţină relaţii sexuale.
 
Fapta ar fi avut loc într-un imobil de pe strada Industrială din municipiul Constanţa. Ulterior, cei patru suspecţi ar fi împiedicat-o prin ameninţări şi prin acte de violenţă pe minora de 15 ani să părăsească imobilul în care s-ar fi petrecut agresiunea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii