Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi legat-o cu o sfoară şi ar fi violat-o Umilinţa la care a fost supusă de fostul prieten o tânără din Constanţa

ro

06 Sep, 2016 00:00 10668 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă povestea eşuată de iubire a unui cuplu din Constanţa din care a rezultat naşterea unui băiat. Cazurile de agresiune asupra femeilor s-au înmulţit îngrijorător, iar mărturiile celei despre care vom vorbi întăresc acest aspect.
 
Totul a început atunci când tânăra s-a mutat împreună cu băieţelul la mama sa, întrucât nu mai reuşea să se înţeleagă cu inculpatul. Femeia mărturiseşte că, în dimineaţa zilei de 9 februarie 2015, fostul concubin ar fi sunat-o şi ar fi rugat-o să îi pregătească un pachet cu mâncare, întrucât se ducea la muncă în localitatea Olimp, judeţul Constanţa. Aceasta a fost de acord, şi, în momentul în care s-au întâlnit pentru a-i da respectivul pachet, bărbatul ar fi prins-o de mână şi i-ar fi spus că nu mai scapă „aşa uşor de el“. Speriată, aceasta ar fi vrut să ţipe după ajutor, însă bărbatul „mi-a pus mâna la gură şi mi-a dat un pumn în stomac“.
 
„Pentru a descuraja o eventuală încercare a persoanei vătămate de a striga după ajutor, inculpatul a ameninţat-o pe aceasta cu suprimarea vieţii şi i-a pus în vedere că, dacă doreşte să-şi mai vadă copilul şi «să fie treaba bună», să nu provoace gălăgie“, conform rolii.ro. http://www.rolii.ro/

„A făcut sex normal, anal şi oral cu mine“

Cu toate că tânăra a vrut să fugă, fostul concubin ar fi continuat să o ameninţe şi să o ţină strâns de încheietura mâinii. În tot acest timp, inculpatul ar fi obligat-o pe victimă să meargă după el, pe un traseu unde nu era nimeni, pentru ca victima să nu poată cere ajutorul.
 
„Am încercat să mă opun, dar acesta m-a tras după el şi a continuat să mă ameninţe, motiv pentru care nu am strigat după ajutor. De frică, am mers împreună cu fostul concubin, care mă trăgea de mână după el şi care continua să mă ameninţe cu acte de violenţă. Am încercat să fug, dar numitul C. P. mă ţinea strâns de încheietura mâinii stângi şi mi-a repetat că nu am nicio şansă să mai scap şi m-a ameninţat să stau liniştită, că în caz contrar mă omoară“, a precizat femeia, în faţa instanţei.
 
Mama fetei suna întruna, însă bărbatul i-ar fi luat telefonul, „iar la solicitarea persoanei vătămate de a-i fi restituit, inculpatul i-a aplicat acesteia un pumn în zona abdominală, precizându-i că acesta rămâne în posesia sa“.
 
Forţată, femeia a mers acasă la inculpat, iar după ce au intrat în apartament, bărbatul ar fi încuiat uşa şi, „sub ameninţarea cu exercitarea de acte de violenţă şi lovind-o ulterior efectiv pe persoana vătămată cu palma peste faţă şi cu pumnul în zona coapsei, a dezbrăcat-o pe aceasta de obiectele vestimentare, i-a legat mâinile la spate cu ajutorul unei sfori de culoare albă şi, după ce a împins-o pe pat, a întreţinut cu aceasta, împotriva voinţei sale, trei acte sexuale, normal, oral şi anal“.
 
După ce ar fi violat-o, bărbatul a continuat să o priveze pe aceasta de libertate şi ar fi obligat-o să o sune pe mama ei şi să o mintă că s-ar fi împăcat.
 
„După ce am intrat în garsonieră, numitul C. P. a încuiat uşa cu cheia şi mi-a zis să nu ţip, să nu zic nimic, că, dacă ascult de el, totul o să fie bine, iar dacă nu, nu o să scap din mâna lui. Numitul C. P. m-a dezbrăcat de toate hainele pe care le aveam pe mine. I-am spus că nu vreau să mă culc cu el şi mi-a spus să fac ce vrea el… mi-a legat mâinile la spate şi m-a împins în pat… Mi-a dat două palme peste faţă şi mi-a dat un pumn în pulpa piciorului stâng. Deşi i-am spus că nu vreau să întreţin relaţii sexuale cu el, C. P. a făcut sex normal, anal şi oral cu mine. Ca să mă convingă să fac sex oral cu el, C. P. m-a ameninţat că mă bate şi că mă pune pe Facebook“, a mărturisit victima.

Ce a spus bărbatul în faţa instanţei

Bărbatul spune că s-a enervat pe femeie întrucât, în momentul în care i-a verificat agenda telefonului, a dat peste un număr necunoscut. Imediat a sunat şi a vorbit cu un bărbat, care ar fi susţinut că s-ar fi culcat cu victima.
 
„Atunci, m-am enervat, am început să o lovesc cu pumnul în cap şi cu palma peste faţă, ţipând la ea. I-am spus că vreau să facem dragoste şi aceasta mi-a zis că nu vrea, că o doare burta… am insistat cu ţipete şi aceasta s-a dezbrăcat şi am întreţinut cu ea raporturi sexuale normale şi orale“, a spus bărbatul.
 
De asemenea, inculpatul a spus că numai după consumarea raporturilor sexuale ar fi legat-o pe tânără, pentru ca aceasta să nu fugă.
 
„I-am spus să rămână acasă şi, să fiu sigur că nu fuge, am legat-o cu o sfoară pe care o aveam în casă, la mâini, la spate“, spune fostul concubin.

Condamnat la închisoare

Potrivit declaraţiilor victimei, bărbatul ar fi cedat rugăminţilor şi ameninţărilor făcute de mama ei că va apela la Poliţie şi ar fi lăsat-o pe femeie să plece. Însă, când i-a cerut telefonul, bărbatul ar fi lovit-o din nou.
 
„Eu i-am cerut să-mi dea telefonul înapoi, însă acesta mi-a dat o palmă şi mi-a spus că mi-l sparge şi că, dacă vreau să mi-l dea înapoi, să vin în cursul serii să-l recuperez“, a spus femeia. Bărbatul a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Constanţa la pedeapsa de patru ani şi patru luni de închisoare.
 
În cazul în care dumneavoastră (sau o cunoştinţă de-a dumneavoastră) aţi trecut printr-o situaţie asemănătoare, ne puteţi trimite povestea anonimizată pe adresa de email loredana.iriciuc@ziuact.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii