Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi fost beat şi ar fi ucis un navigator Bogdan Savin nu iese din arestul preventiv

ro

20 Nov, 2015 00:00 1661 Marime text


Magistraţii Tribunalului Constanţa au decis ca inculpatul Bogdan Savin, cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, să rămână în arest. Bărbatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Decizia este definitivă.
 
Potrivit magistraţilor, bărbatul este suspectat că, „în dimineaţa zilei de 31.07.2015, în jurul orei 4.40, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (1,60g/l alcool pur în sânge), a condus un autoturism marca Seat, pe bulevardul I.C. Brătianu, dinspre Valu lui Traian spre strada Cumpenei din municipiul Constanţa“.
 
Procurorii mai susţin că, ajuns în dreptul Cimitirului Palas, şoferul ar fi intrat în coliziune faţă-spate cu remorca Neptun, ce era tractată de un microbuz oprit pe banda unu, în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, a rezultat decesul unei persoane şi rănirea altor şapte navigatori care sosiseră acasă după un voiaj în Alaska. Victimele îşi luau bagajele din remorcă în timp ce şoferul a intrat în plin în aceştia. Oamenii legii susţin că şoferul ar fi părăsit locul accidentului fără a avea încuviinţarea organelor de poliţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii