Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproximativ 100 de kilograme de calcan, confiscate la Tulcea

ro

14 Jun, 2013 00:00 735 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând trei persoane care transportau, pe jos şi cu o ambarcaţiune, 130 de kilograme de peşte, din care aproximativ 100 de kilograme din specia calcan, fără documente justificative.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial PF Tulcea au identificat un bărbat care transporta pe jos, în zona Portului Tulcea, trei genţi din plastic, încărcate cu peşte.
În urma controlului specific asupra bagajelor personale, a fost găsită cantitatea de 98 de kilograme din specia calcan.
Persoana în cauză, P.L., în vârstă de 32 de ani, domiciliată în Bucureşti, nu poseda documente justificative pentru cantitatea de peşte.
Ulterior, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Pardina au oprit pentru control, în zona de competenţă, o ambarcaţiune fără număr de înmatriculare, cu motor ataşabil, în care se aflau două persoane.
În ambarcaţiunea tip lotcă a fost găsită cantitatea de 32 de kilograme de peşte din specii diferite, precum şi 14 plase tip monofilament, pentru care cele două persoane, domiciliate în judeţul Tulcea, nu posedau documente de provenienţă şi transport.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii