Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apropiaţii vor discreţie Bărbatul dispărut în mare, cu afaceri radiate la Constanţa şi curse în America

ro

19 Jul, 2012 01:00 6780 Marime text
inecat_-_plaja.jpgFirma în cauză este radiată, nu are administratori, cenzori, auditori persoane juridice, sedii secundare şi nici bilanţ pe 2008, 2009 şi 2010

Lucrătorii Secţiei 1 de Poliţie Constanţa au fost sesizaţi, la data de 17 iulie, cu privire la faptul că Dumitru F., de 57 de ani, a plecat să facă baie în mare, dar nu s-a mai întors. Conform datelor puse la dispoziţie de Oficiul Registrul Comerţului, Dumitru F. a condus o societate comercială, unitate cu sediul pe bulevardul Ferdinand, municipiul Constanţa. Unitatea în cauză este radiată, ca şi PFA-ul pe care l-a deţinut bărbatul. Potrivit unor surse, Dumitru F. avea achiziţionate la Constanţa mai multe apartamente pe care le închiria. Bărbatul a efectuat, în trecut, curse regulate în America.

inecat_-_plaja_3_papuci.jpg

Dumitru F. de 57 de ani, a fost văzut ultima dată pe data de 17 iulie. Atunci, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi că bărbatul, în timp ce se afla cu o altă persoană pe plaja Trei Papuci, în dreptul hotelului Reyna, a plecat pe dig pentru a face baie şi nu a mai revenit. Până la aceste momente, organele de anchetă nu au stabilit dacă Dumitru F. este decedat. Registrul Comerţului arată că numele bărbatului apare într-o firmă, unitate cu sediul pe bulevardul Ferdinand, municipiul Constanţa şi cu obiect de activitate „Producţia de filme cinematografice şi video". În firmă apar atât Dumitru F., dar şi o femeie. Unitatea nu are administratori, cenzori, auditori persoane juridice, sedii secundare şi nici bilanţ pe 2008, 2009 şi 2010, având în vedere că este radiată. Nu este de trecut cu vederea nici faptul că Dumitru F. a avut şi un PFA având ca obiect de activitate „Producţia de filme cinematografice şi video". 

În continuare, organele de anchetă derulează cercetări specifice în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a înregistrat dispariţia fostului afacerist. După cum arătam şi mai sus, Dumitru F. ar fi avut achiziţionate la Constanţa mai multe apartamente, iar în trecut a efectuat curse regulate în America. Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere de la reprezentanţii firmei cu privire la dispariţia lui Dumitru F., însă acest lucru nu a fost posibil, având în vedere că aceştia au solicitat discreţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii