Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape 200 de poliţişti din judeţul Constanţa, avansaţi în grad pentru merite deosebite

ro

03 Dec, 2014 00:00 2169 Marime text


Cu ocazia Zilei Naţionale a României, la IPJ Constanţa au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, 196 de poliţişti din cadrul Inspectoratului, care îndeplineau condiţiile legale.


Casa de Cultură din municipiul Constanța a găzduit, ieri, ceremonialul prilejuit de înaintarea în gradul următor, înainte de termen, a unui număr de 46 de ofițeri și 150 de subofițeri. Polițiștii au fost felicitaţi de conducerea Inspectoratului pentru rezultatele deosebite în muncă obţinute în cursul acestui an.

În conformitate cu legislaţia specifică, poliţiştii pot fi avansaţi în gradul profesional următor cu ocazia Zilei Armei din care fac parte, precum şi a Zilei Naţionale a României - 1 Decembrie, iar pentru merite excepţionale, în tot cursul anului.

Printre poliţiştii avansaţi se numără şeful Biroului municipal al Poliţiei Rutiere Constanţa, Ciprian Sobaru, avansat de la gradul de  subcomisar la cel de comisar, dar şi şeful Biroului Centru Operaţional din cadrul IPJ Constanţa, Marius Ghiţă, de la gradul de inspector principal la cel de subcomisar de poliţie.

Potrivit reglementărilor în vigoare, viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, semnează actele administrative privind avansarea ofiţerilor, urmând ca actele administrative privind avansarea agenţilor de poliţie să fie emise potrivit competenţelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii