Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anticorupţii din Constanța au un nou șef „plin“

ro

12 Jan, 2018 11:27 5158 Marime text
Ieri, la sediul Direcţiei Generale Anticorupţie a avut loc un concurs, în vederea încadrării prin recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor de poliție care îndeplinesc condițiile legale, postul de şef serviciu la Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa.

Concursul a constatat în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.

Câștigător a fost desemnat comisarul de poliţie Adrian Tănase, care era deja împuternicit pe această funcție.  

Adrian Tănase i-a luat locul comisarului-şef de poliţie Stoian Buzoianu, care provenea din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Ialomiţa. Buzoianu îi luase locul fostului şef al Serviciului Judeţean Anticorupţie constănţean din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, comisarul-şef Mircea Voicu, care a ieşit la pensie.

Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa desfăşoară activităţi de cercetare penală în lucrări penale, delegări ale unităţilor de Parchet şi Direcţiei Naţionale Anticorupţie, conform competenţelor conferite de lege, precum şi activităţi de primire a reclamaţiilor/petiţiilor cetăţenilor referitoare la acte sau fapte de corupţie săvârşite de personalul MAI.

Totodată, în cadrul activităţii de relaţii cu publicul desfăşoară activităţi de consiliere a persoanelor care sesizează Direcţia Generală Anticorupţie la nivelul judeţului Constanţa, în conformitate cu programul de audienţe. Consilierea cetăţenilor are ca scop rezolvarea, în limitele competenţelor oferite de lege, a problemelor cu care aceştia se confruntă. Se vizează o consiliere corectă, obiectivă şi în spiritul legalităţii, fără a se aduce atingere drepturilor şi libertăţilor fundamentale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii