Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anii 2011 - 2012 marcaţi de accidente rutiere grave, cu fugă de la locul faptei Parteca junior a deschis lista neagră la Constanţa

ro

10 Jan, 2012 00:00 2781 Marime text
parteca-georgeparteca.jpgÎn ciuda campaniilor de informare cu privire la riscurile condusului sub influenţa băuturilor alcoolice, lucrătorii Serviciul Rutier Constanţa au avut în atenţie, în primele zile ale acestui an, mai multe accidente rutiere grave, dar şi unul mortal. Acesta din urmă a avut loc pe data de data de 2 ianuarie, la ora 04.00, în municipiul Constanţa, George Parteca, de 24 de ani, fiul celui care deţine hotelul Del Mar din Mamaia, pierzându-şi viaţa în acest accident. Ultimul eveniment rutier din 2011 a fost înregistrat în localitatea Poarta Albă, cu doar câteva minute înainte de trecerea în noul an.

În urma cercetărilor efectuate, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că în seara zilei de 31 decembrie 2011, la ora 23.50, un şofer a condus un automobil pe o stradă din localitatea Poarta Albă, iar la un moment dat, conducătorul auto i-a surprins şi accidentat pe Marin Părnău, de 33 de ani, şi pe Florin Ailincăi, de 30 de ani, ambii din Poarta Albă. Aceştia se aflau pe partea carosabilă, în aşteptarea noului an, însă petrecerea le-a fost întreruptă de un şofer prea grăbit să ajungă acasă. Conducătorul auto se grăbea atât de tare încât nu a mai aşteptat permisiunea oamenilor legii pentru a părăsi locul faptei. Într-un timp relativ scurt, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au reuşit identificarea şoferului, iar în prezent se lucrează la tragerea la răspundere a acestuia. Primul accident rutier grav din acest an a avut loc pa data de 2 ianuarie, la ora 04.00, în municipiul Constanţa. Potrivit oamenilor legii, George Parteca, de 24 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism marca Porsche, model 977, pe bulevardul Mamaia, în staţiunea Mamaia şi ajungând în zona unui club, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public, după care s-a răsturnat şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, care avea o alcoolemie de 1.70 grame la mie.Pe data de 3 ianuarie, pe DN 22C Constanţa - Cernavodă, Radu Ştefan Iordănescu, realizator de programe la TVR, a fost implicat într-un alt accident rutier grav, în urma căruia şoferul a ajuns de urgenţă la spital. Din câte se pare, la ieşirea din localitatea constănţeană Ştefan cel Mare, într-o curbă la stânga, Radu Ştefan Iordănescu a pătruns pe contrasens, a lovit un tir, după care a fost proiectat într-un alt automobil, care circula în acelaşi sens de mers. Ultimul accident rutier grav fost semnalat pe data de 6 ianuarie, în jurul orelor 15.30, în municipiul Constanţa. Poliţiştii de la Rutieră spun că Nicoleta P., de 26 de ani, a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari şi trecând de sensul giratoriu de la Hotelul Rex, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către Iulian Sebastian T., de 26 de ani, din Constanţa. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii