Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajat al ISU, cercetat pentru părăsirea locului accidentului

ro

11 Jul, 2013 00:00 1820 Marime text
Poliţiştii rutieri din Constanţa, în urma unor investigaţii amănunţite în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Harghita, au identificat autorul unui accident produs în data de 6 iulie, ora 08.20, pe raza judeţului Constanţa.

Cel luat în colimator se numeşte Zoltan Balasz, are 38 de ani şi este din Cristuru Secuiesc, judeţul Harghita. Bărbatul este acuzat că a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
Reamintim că, în data de 6 iulie, în jurul orei 08.20, un bărbat a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, dinspre localitatea Valu lui Traian către strada Dezrobirii. În momentul în care a ajuns în zona Complexului „2 Cocoşi”, conform poliţiştilor, şoferul a surprins şi accidentat uşor pe Daniel Grozea, de 33 de ani, din Constanţa, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto. După producerea accidentului, conducătorul autoturismului, care, potrivit unor surse, este angajat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii