Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchetat din greşeală în dosarul „Mafia de la Rutieră” Vezi cine este poliţistul constănţean care va fi despăgubit de statul român

ro

19 Apr, 2013 00:00 2650 Marime text
Edvin Osman, lucrătorul din cadrul Serviciului Rutier Constanţa cercetat din greşeală în dosarul cunoscut generic „Mafia de la Rutieră”, din 2009, va fi despăgubit de statul român.

Edvin Osman a fost confundat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa cu un coleg, organele de anchetă explicând încurcătura precizând că totul a pornit din cauza Inspectoratului General al Poliţiei Române, care ar fi încurcat o serie de documente privitoare la cei doi agenţi de poliţie cu nume asemănătoare. Ieri, magistraţii din Constanţa au decis obligarea statului român prin Ministerul Finanţelor Publice să-i plătească lui Edvin Osman suma de 40.000 de lei, reprezentând daune morale. Mai mult decât atât, statul român a mai fost obligat să publice într-un ziar naţional dispozitivul prezentei hotărâri a judecătorilor. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii