Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Am întrebat Ce se întâmplă cu chestorul şi comisarul-şef din Poliţia Română, prinşi conducând băuţi maşinile de serviciu

ro

25 May, 2019 00:00 2081 Marime text
Comisarul-şef din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti - Sector 4 şi fostul adjunct al Poliţiei Române, în prezent chestor de poliţie în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au fost prinşi băuţi la volan. Cei doi se aflau la volanul autoturismelor de serviciu, în seara zilei de 3 mai 2019. Potrivit unui răspuns oficial din partea Poliţiei Române, cei doi vor fi cercetaţi disciplinar.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa a solicitat Inspectoratului General al Poliţiei Române informaţii privind modul în care vor fi sancţionaţi cei doi şefi din cadrul Poliţiei Române şi al Poliţiei Municipiului Bucureşti. Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române este abilitat să comunice următoarele: „Cu privire la poliţistul din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, depistat de poliţiştii Brigăzii Rutiere Bucureşti conducând sub influenţa băuturilor alcoolice şi sancţionat contravenţional de aceştia, se va declanşa o anchetă disciplinară, în cadrul căreia se vor efectua verificări, prin Direcţia Control Intern a Poliţiei Române”.
 
Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti a transmis că, „în seara de 3 mai a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit mai mulţi conducători auto. Doi dintre cei opriţi în trafic şi testaţi cu privire la consumul de alcool sunt poliţişti. Ambilor conducători auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce, faţă de unul dintre poliţişti s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, pe numele celui de-al doilea, care activează în cadrul DGPMB, fiind întocmit dosar penal. Cu privire la poliţistul din cadrul Sectorului 4, se va declanşa o anchetă disciplinară în cadrul căreia se vor efectua verificări prin structura de control intern”.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii