Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Băluţă şi Marian Gorun, trimişi în judecată pentru că ar fi şantajat o femeie

ro

18 Feb, 2015 00:00 2011 Marime text
Alexandru Anghel Băluţă şi Marian Gorun au fost trimişi în judecată pentru şantaj. Primul termen în proces se judecă în această dimineaţă, la Secţia penală a Judecătoriei Constanţa.
 
Conform rechizitoriului întocmit de procurori, Alexandru Băluţă, de 21 de ani, şi Marian Gorun, de 30 de ani, ambii din Poarta Albă, ar fi pretins suma de 2.000 de lei de la o femeie, pentru a nu-i arăta soţului acesteia presupuse imagini compromiţătoare cu victima şantajului.
 
Conform anchetatorilor, Băluţă, care a mai fost cercetat pentru infracţiuni informatice, a spart contul de mail al victimei, de unde a descărcat fotografii presupus compromiţătoare cu femeia. Pentru a nu le face publice şi a nu i le arăta soţului, Băluţă i-a pretins acesteia 2.000 de lei.
 
Pentru că femeia a spus de mai multe ori că nu are aceşti bani, Băluţă, ajutat de Gorun, a contactat victima în repetate rânduri pe reţelele de socializare, ameninţând-o că pune pozele pe un CD care va ajunge la soţul său.
 
În acel moment, femeia a acceptat să se întâlnească cu cei doi, dar imediat a anunţat poliţiştii, iar anchetatorii au realizat un flagrant cu bancnote marcate. Bărbaţii au fost reţinuţi în momentul în care femeia le-a dat o mie din cele două mii de lei pretinse.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii