Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Alertă. Un tânăr este în stare gravă la Balta Tuzla după ce a căzut, în toiul nopţii, în apă

ro

09 Nov, 2019 00:35 14243 Marime text
Un grav accident a avut loc în această noapte pe Balta Tuzla, acolo unde potrivit ISU Dobrogea Constanţa un tânăr a căzut dintr-o barcă.

Anca Chiriţă, purtătorul de cuvânt al instituţiei mai sus amintite, spune că „este vorba de un bărbat, de aproximativ 21 de ani, căzut dintr-o barcă aflată pe o baltă, scos de persoanele cu care se afla”.

Se efectuează manevre de resuscitare, iar la faţa locului se află, pentru intervenţie, un echipaj de prim ajutor SMURD B.

Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Constanţa spune că la locul evenimentului se află şi un echipaj pe o ambulanţă C2, care a transportat pacientul la Spitalul Judeţean Constanţa.

Tatarici mai spune că pacientul, a suferit şi o hipotermie, este în stop cardiorespirator, continuându-se protocoulul de ruscitare până la spital.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs nenorocirea şi încearcă să clarifice şi de ce se aflau, la miezul nopţii, cei trei cu barca pe baltă.

UPDATE 2: Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, bărbatul a ieșit din stop cardio-respirator pe camera de resuscitare și a fost internat la Terapie Intensivă.

UPDATE 1: Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, spune că „persoana înecată era angajat al unei societăți comerciale. Împreună cu un alt bărbat, de 30 de ani, tot angajat, au ieșit cu barca pe balta Tuzla, iar cel de 21 de ani s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în apă, fiind scos de colegul său după aproximativ 10 minute”.
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii