Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța. O persoană a fost rănită după ce un acvariu s-a spart (galerie foto + video)

ro

15 Aug, 2019 15:04 7986 Marime text
La Acvariul din Constanța au început să sune alarmele și lumea a intrat în panică. 

Din primele informații, se pare că o fată în vârstă de 16 ani a fost rănită după ce un acvariu a fost spart.

Tânăra a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Prezintă o plagă tăiată la membrul inferior.

Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, Adrian Bâlbă, a declarat că un bazin plin cu 4 m3 de apă s-a spart, iar cioburile au rănit la picior o persoană aflată lângă acvariu.

Urmează o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

În acest moment, Avariul de pe faleza Cazinoului din Constanța este închis pentru igienizare, dar se va deschide probabil în cursul zilei de azi.

UPDATE:
Victima este o tânără de 16 ani, din Brăila.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Binder 16 Aug, 2019 15:59 In Austria de exemplu, la https://www.haus-des-meeres.at/en/Home.htm, ei pretuiesc mai mult viata oamenilor, si acvariile sunt din plexic, pentru a preveni astfel de incidente. Plexicul este mai flexibil ca sticla. Acvarii din plexic exista si in Romania prin http://acvamed.ro Diferentele dintr-e plexic si sticla se pot vedea aici: https://youtu.be/8jwy9ouwSXs Sa presupunem ca cineva a ciocanit in el cu o cheie sau un inel, si s-a dat la o parte in milisecunda in care s-a spart (pentru ca altfel nu-mi explic cum doar o persoana a suferit taieturi, fiind cu spatele la acvariu). Asemenea accidente pot fi prevenite optand pentru acvarii din plexic in locul sticlei. Cel putin in locuri publice. Pentru ca un acvariu de sticla se poate sparge si fara a-l atinge. Exista foarte multe exemple: https://youtu.be/xFaf2rTJRXA?t=43