Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Alertă ISU Două persoane în pericol de înec, în Mamaia. Un copil dispărut în mare, un altul resuscitat (galerie foto+video)

ro

25 Jun, 2020 15:59 5311 Marime text
  • Alertă în Mamaia! Două persoane, în pericol de înec
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Contanța au fost solicitați să intervină joi, 25 iunie, la o solicitare în stațiunea Mamaia.

Din primele date, două persoane s-ar afla în pericol de înec, în dreptul hoteluluii Flora din Mamaia.

UPDATE 5 - 18:30
Salvamarii s-au folosit și de ajutorul unei funii să găsească trupul copilului luat de valuri, dar în zadar.

UPDATE 4

Copilul transportat la spital are 14 ani, iar cel căutat în mare are 13 ani.

UPDATE 3
La fața locului a ajuns și o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, iar un SMURD a plecat cu primul copil la spital. Căutările continuă după a doua victimă, iar de menționat este faptul că salvamarii au arborat steagul galben, ceea ce însemnă că înotul este permis doar înotătorilor profesioniști.

„La acest moment, un copil minor este scos din apă, se afla în SCR, echipajul medical execută manevre de resuscitare, iar pentru a doua persoană se execută căutarea cu o ambarcațiune de salvare a ISU și echipe de salvamari. Forțe: 1 barcă, 2 SMURD, echipe de  salvamari”, a transmis ISU Dobrogea.


UPDATE 2
Ana Maria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea a precizat că „am fost solicitați să intervenim pentru salvarea, recuperarea a două persoane aflate în pericol de înec, în mare. La fața locului, deja, un minor a fost scos din apă și i se aplică protocolul de resuscitare de echipajul SMURD B și C. În același timp, ambarcațiunea caută cea de-a doua persoană”.

Potrivit celor de la fața locului, a doua persoană din mare este tot un copil.


UPDATE 1
Conform primelor informații de la fața locului, o persoană încă este căutat în mare, în timp ce unei victime îi sunt aplicate manevrele de resuscitare. La fața locului sunt prezente două ambulanțe SMURD.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii