Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertã la Medgidia, pe Podul Sinucigaşilor

ro

22 Sep, 2014 00:00 2679 Marime text
O tânără de 24 de ani, din Medgidia, a fost la un pas să îşi piardă viaţa în apele canalului Dunăre - Marea Neagră. Pompierii de la ISU Dobrogea au fost alertaţi, ieri dimineaţă, puţin după ora 4.00, că o persoană se află căzută în apă, sub podul de la Medgidia.

Podul cu pricina se mai numeşte şi Podul Sinucigaşilor, aici având loc mai multe sinucideri sau tentative de sinucidere de-a lungul timpurilor.

Pompierii au intervenit la timp şi au salvat fata. Aceasta le-a declarat paramedicilor că a suferit o depresie şi avea de gând să îşi curme zilele. S-a răzgândit după ce a ajuns în apa rece a canalului şi a strigat după ajutor. A fost auzită de un trecător, care a sunat imediat la 112. Tânăra se află acum în grija medicilor de la neuropsihiatrie.

Concediu sfârşit tragic pentru un bucureştean

Nu la fel de norocos a fost un turist în vârstă de 51 de ani, din Bucureşti, care s-a înecat, sâmbătă, pe o plajă din Mamaia Nord. Bărbatul era cazat la complexul Phoenicia, împreună cu soţia. El a intrat în apă, iar soţia, alarmată de faptul că nu se mai întorcea, a alertat salvamarii. Aceştia l-au găsit repede şi l-au adus la mal. Echipajul de medici de la Ambulanţă a încercat să îl resusciteze, însă manevrele nu au dat rezultate, iar bărbatul a fost declarat decedat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii