Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Alba-neagra“, pe pasarela din zona Perla. S-a lăsat cu încătușări (video)

ro

28 Jun, 2020 09:43 2893 Marime text

•    Un al treilea bărbat organiza astfel de jocuri în spatele unui hotel

Doi indivizi au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce au fost prinși în flagrant delict, în timp ce practicau jocuri clandestine de noroc de tip „alba-neagră“. Jocurile se țineau pe pasarela din zona Perla, din stațiunea Mamaia. Un al treilea bărbat ce organiza jocuri clandestine din aceeași categorie a fost prins pe promenadă, în spatele unui hotel din Mamaia.

Redăm, în continuare, informarea oficială pusă la dispoziție de Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța:

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 20.45, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că 2 bărbați ar practica jocuri clandestine de noroc de tip "alba-neagra", pe pasarela din zona Perla din stațiunea Mamaia.
Deplasați la fața locului, polițiștii au surprins în flagrant delict 2 persoane, în timp ce organizau jocuri clandestine.
Aceștia au fost conduși la sediul Poliției, stabilindu-se că este vorba despre 2 bărbați, de 46, respectiv 56 de ani, din județul Galați, respectiv Dâmbovița.
Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influențate prin dixteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obținerii unor venituri, în formă continuată, conform O.U.G. 77/2009.
La aceeași dată, în jurul orei 22.40, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au depistat, în flagrant delict, un alt bărbat, de 59 de ani, din județul Prahova, în timp ce organiza jocuri clandestine de noroc, pe promenadă, în spatele unui restaurant din stațiunea Mamaia.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Sursa foto și video: Imagini amator

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii