Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Al 26-lea termen Nicuşor Constantinescu, din nou în faţa judecătoarei Luisa Emanuela Dragomir, din Tribunalul Bucureşti (rechizitorii)

ro

17 Aug, 2015 00:00 1293 Marime text
Luisa Emanuela Dragomir, din Tribunalul Bucureşti, va redeschide, mâine, dosarul în care Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a fost deferit Justiţiei pentru 24 de infracţiuni.
 
Termenul de azi este al 26-lea.
 
În prezenta cauză, Constantinescu este judecat alături de Adrian George Gâmbuţeanu, director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa.
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa este suspectat de complicitate la trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu obţinerea de foloase necuvenite, dar şi de 21 de infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, cu obţinerea de foloase necuvenite. Adrian Gâmbuţeanu este bănuit de trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice.
 
Atât Nicuşor Constantinescu, cât şi Adrian Gâmbuţeanu sunt judecaţi, într-un alt dosar, aflat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, alături de alte 17 inculpați (persoane fizice și juridice), în legătură cu un presupus prejudiciu de peste 30 de milioane de lei în dauna Consiliului Județean Constanța și de peste 1 milion de lei în dauna statului român.
 
Printre inculpaţii acestei cauze se află: Felicia Tăicuţu, director general al Direcţiei Generale Economico-Financiare din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, Titi Cenuşă, arhitect-şef în cadrul Direcţiei Generale de Urbanism şi Lucrări Publice a Consiliului Judeţean Constanţa, Ruxandra Luminiţa Darie, notar public, Ionuţ Ţiţimeaua, fost director general al Direcţiei Generale de Administraţie Publică şi Juridică din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, actual director al Cancelariei Prefecturii Constanţa, şi Costică Zelca, cunoscut drept apropiat al echipei Mazăre-Constantinescu.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu / Adrian George Gâmbuţeanu - DNA Bucureşti (partea 1)


Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu alături de alte 18 persoane (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii