Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul Valerică Ţimbău, arestat la domiciliu

ro

21 Jul, 2014 00:00 1897 Marime text
Afaceristul Valerică Ţimbău rămâne în arest la domiciliu. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Constanţa, este definitivă şi are o valabilitate de 60 de zile.
 
Tot Curtea de Apel a respins cererea bărbatului de revocare a măsurii preventive anterior precizată. Afaceristul Ţimbău a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, alături de Valerică Ţimbău, Yousef Joulani, Cornel Constantin Ghemuleţ şi de Lucica Păun. Țimbău, Ghemuleţ şi Al Joulani Yousef Sobhi au fost condamnaţi de Tribunalul Vrancea, în prima instanţă, la câte zece ani de închisoare. Apelul se judecă la Curtea de Apel Constanţa, următorul termen al procesului fiind stabilit pentru data de 28 august. Conform monitorulvn.ro, inculpaţii ar fi prejudiciat „40 de societăţi comerciale cu materiale de construcţii“.
 
„Gruparea înfiinţa societăţi comerciale pe numele unor persoane fără posibilităţi materiale, aşa-numitele «săgeţi», cu ajutorul cărora cumpăra diferite produse, în special materiale de construcţii, pe care nu le mai achita ori se folosea de instrumente de plată fără acoperire. Pentru a fi cât mai credibili, membrii grupării achitau de fiecare dată un avans“, potrivit sursei mai sus citate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii