Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul Nuredin Beinur din Mangalia, a fost împușcat într-un restaurant din București!

ro

19 Mar, 2022 12:14 3896 Marime text
Pistol, Sursa foto cu rol ilustrativ: Pixabay

Afaceristul Nuredin Beinur a fost împușcat în cap cu un pistol cu bile de cauciuc într-un restaurant din București.


După un schimb dur de replici, afaceristul Nuredin Beinur a fost împușcat cu un pistol cu gloanțe de cauciuc, au declarat surse din anchetă. Între timp, polițiștii fac cercetări, iar persoanele implicate în conflict au fost duse la audieri. 


Poliția a fost anunțată de medici în această dimineață că doi bărbați care au ajuns la camera de gardă prezentau leziuni.



Citește continuarea pe libertatea.ro 



Oficial de la Poliția București 

În această dimineață, în jurul orei 05.00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată de către o unitate spitalicească cu privire la faptul că la camera de gardă s-au prezentat, cu mijloace proprii, doi bărbați care prezentau leziuni. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, iar din primele date a rezultat faptul că cei doi bărbați ar fi fost implicați într-un conflict, în interiorul unui restaurant din sectorul 1.


S-a stabilit ca una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc. Au fost depistate și identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-au produs vătămările.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii