Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul de la care ar fi plecat dosarul „Bani pentru şefi din CJC“ vine la Curtea de Apel

ro

18 Aug, 2016 00:00 2362 Marime text


Magistraţii din cadrul Curţii de Apel Constanţa au stabilit primul termen de judecată în dosarul în care Radu Birea, de aproape 40 de ani, din Drăgăneşti - Olt, a fost achitat, în primă instanţă, pentru cinci capete de acuzare şi condamnat la trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală. Dosarul va fi redeschis pe data de 22 septembrie. Decizia Curţii de Apel Constanţa va fi definitivă. Acest dosar are strânse legături cu campania electorală din 2008, din judeţul Constanţa.

Citeşte şi

Amintim că despre Radu Birea s-a spus că este fiul bulibaşei din Drăgăneşti - Olt şi văr al lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial. Mai mult decât atât, tot de la Radu Birea ar fi plecat cercetările în dosarul denumit generic „Bani pentru şefi din Consiliul Judeţean Constanţa“, cauză în care au fost judecaţi şi condamnaţi la închisoare cu executare Eugeniu Mija, afacerist din Bucureşti, Lupşa Realini, cântăreţ al formaţiei Gaz pe Foc, şi Nicolae Vasilescu, înalt funcţionar public, şef al Departamentului Legislativ al Camerei Deputaţilor, preşedinte al Casei Româno-Chineze şi deputat USL (Colegiul 2 Craiova).
 

Citeşte şi În dosarul „Bani pentru şefi din CJC“ - Şeful Departamentului Legislativ al Camerei Deputaţilor, Nicolae Vasilescu condamnat pentru trafic de influenţă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii