Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri ilegale cu motorină în Portul Constanţa

ro

21 Feb, 2012 00:00 1204 Marime text

În data de 19 februarie, în jurul orelor 02.20, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în Portul Constanţa un cetăţean român care transporta două tone de motorină cu un aviz de însoţire a combustibilului ce fusese falsificat.

Poliţiştii de frontieră au verificat, pe drumul ce face legătura între porţile de acces numărul 3 şi 5 din Portul Constanţa, o autoutilitară înmatriculată în Bucureşti şi condusă de C.L., de 43 ani, domiciliat în municipiul Constanţa.

În urma controlului, au fost descoperite în interiorul autoturismului cinci recipiente de metal şi unul de plastic, ce conţineau o substanţă lichidă cu miros de produs petrolier, precum şi o pompă electrică de scos combustibil.

Verificările au stabilit că substanţa lichidă este motorină, cantitatea totală depistată în autoutilitată fiind de 2.000 litri. Şoferul a declarat că a cumpărat motorina de la o staţie de profil din Portul Constanţa, prezentând un aviz de însoţire a mărfii care prezenta indicii de falsificare. Pentru continuarea cercetărilor poliţiştii de frontieră au reţinut autoutilitara, întreaga cantitate de motorină şi pompa electrică, valoarea aproximativă a acestor bunuri fiind de 33.000 de lei. Pe numele C.L. a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals intelectual şi uz de fals.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii