Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacere cu iz de reglare de conturi Șicanare în trafic între Năvodari și Lumina, pe DJ226

ro

22 Dec, 2014 00:00 2267 Marime text
Un bărbat din Gorj a reușit performanța negativă să provoace, practic, două accidente rutiere, la interval de câteva secunde.

Conform polițiștilor rutieri, ieri, în jurul orei 15.00, B. D. A. (bărbat, de 29 ani, din județul Gorj) a condus un autoturism, pe DJ 226 în afara localității Năvodari, dinspre Lumina către Năvodari, şi, ajungând la km 6+173, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de D. C. (bărbat, de 30 ani, din Năvodari), în aceeaşi direcţie de mers.

După impact, primul autoturism a fost manevrat înapoi, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de B.V. (bărbat, de 28 ani, din Năvodari), care oprise în spatele acestuia.

Numai că povestea nu se oprește aici, întrucât polițiștii au indicii că totul a pornit de la o șicanare în trafic. Autorul accidentului inițial ar fi intrat intenționat în mașina din fața sa, ambele autoturisme marca BMW. Supărat, celălalt șofer și-a chemat un prieten.

Sosit cu un autoturism marca Volvo, acesta din urmă a căzut victimă tânărului din Gorj, care ar fi intenționat să fugă cu mașina, a dat în spate și i-a strivit acestuia două degete de la mână, între mașinile care s-au atins.

Polițiștii continuă cercetările și așteaptă să vadă dacă vreunul dintre protagoniști va depune plângere.

Conform unor martori, cei trei sunt, cu toții, samsari de mașini, iar incidentul ar fi pornit de la neînțelegeri în “afaceri”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii