Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea generală a militarilor tulceni în rezervă. Cine a participat. Ce s-a stabilit referitor la Liceul Militar de Marină din Constanța

ro

17 Mar, 2018 05:12 3666 Marime text
Ieri, a avut loc, la sediul Comandamentului Militar Județean Tulcea, la Adunarea Generală a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere „Contraamiral Iacob Bălan“ Tulcea.
 
La ședință a participat vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, George Luchici, care a răspuns, astfel, invitației conducerii A.N.C.M.M.R. „Contraamiral Iacob Bălan“ Tulcea, reprezentată de președintele acesteia, contraamiral de flotilă (r.) Nicolae Filip și de căpitan comandor (r.) Romeo Stoica, cărora li s-a alăturat și comandantul Garnizoanei Tulcea, comandor Antonel Vătămanu.

Scopul principal al acestei Adunări Generale a fost analiza activității asociației pe anul 2017, cu acest prilej fiind prezentat raportul de activitate pe anul trecut, raportul comisiei de cenzori și execuția bugetului pe anul trecut.

Printre principalele probleme discutate de cadrele militare în rezervă și în retragere s-au numărat cele legate de cuantumul pensiilor, o mai bună popularizare a activităților desfășurate de asociație, astfel încât să beneficieze de participarea unui număr cât mai mare de membri și desfășurarea unor activități de selecție a elevilor la Liceul Militar de Marină „Alexandru Ioan Cuza“ din Constanța, unitate de învățământ proaspăt reînființată și care își va deschide porțile pentru elevi începând cu anul școlar 2018-2019.
 
Sursa foto: Costel Constantinescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii