Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescente de 17 ani, din Lumina, date în urmărire după ce au dispărut de acasă

ro

09 Apr, 2015 00:00 2565 Marime text
Două adolescente în vârstă de 17 ani, din localitatea Lumina, au fost date în urmărire de poliţiştii constănţeni după ce au dispărut de acasă.
 
Potrivit oamenilor legii, Violeta Gabriela Consferenţ a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. Din verificări, poliţiştii au descoperit că adolescenta a mai plecat şi în trecut de acasă, fără să îşi anunţe rudele.
 
Conform semnalmentelor, minora are o înălţime de 1,60 m, greutate de 50 kg, constituţie normală, păr drept şi vopsit castaniu, faţă ovală şi ochi căprui.
 
Ultima dată când a fost văzută, adolescenta purta pantaloni de tip blue-jeans, bluză de culoare gri, vestă tricotată de culoare vişinie, iar în picioare avea ghete de culoare roz.
 
Conform oamenilor legii, cea de-a doua tânără, Atie Iaşar, în vârstă de 17 ani, tot din Lumina, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, la data de 6 aprilie, şi nu a mai revenit până în prezent. Din verificări s-a stabilit faptul că minora în cauză a mai plecat anterior de la domiciliu.
 
Conform semnalmentelor, adolescenta are o înălţime 1,60 m, greutate de 60 - 70 kg, ochi căprui, faţă ovală, păr negru şi lung.
 
Ultima dată când a fost văzută, tânăra purta fustă de culoare gri şi geacă de culoare roz.
 
 
Cei care pot furniza orice informaţie în legătură cu aceste persoane sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, la telefon 0241.611.364, interior 20005.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii