Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzaţii de asasinat Dosarul soţilor Vădineanu, pe masa judecătorilor constănţeni

ro

28 Aug, 2013 00:00 2674 Marime text
Cauza penală în care Liliana Vădineanu şi Daniel Lucian Sasu ar fi plănuit să-l asasineze pe Tiberiu Daniel Vădineanu, fostul soţ al femeii şi patronul cunoscutei firme Kirvad Tour SRL, se află în continuare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Între timp, pe masa judecătorilor constănţeni a ajuns dosarul de divorţ al soţilor Vădineanu, primul termen fiind stabilit pentru luna octombrie.

Conform portalului instanţelor de judecată, procesul în care Tiberiu Daniel Vădineanu are calitatea de intimat - reclamant, iar Liliana Vădineanu este recurent pârât,se află pe rolul Curţii de Apel Constanţa. După cum arătam şi mai sus, primul termen a fost stabilit în octombrie, mai exact pe data de 2, ora 09.00. Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, „în ziua de 22 februarie, Tiberiu Daniel Vădineanu, om de afaceri, a sesizat Poliţia Judeţului Constanţa cu privire la faptul că în cursul zilei de 21 februarie a fost contactat de o persoană care i-a spus că soţia sa, Liliana Vădineanu, cu care se afla în divorţ din cursul anului 2012, intenţiona să îl ucidă şi că era în căutarea unor persoane care să comită fapta, în schimbul unei sume de bani”. „În urma unei complexe activităţi derulate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, poliţiştii constănţeni au documentat activitatea infracţională a numiţilor Liliana Vădineanu şi Daniel Lucian Sasu.

Începând cu data de 11 februarie 2013, dată la care cei doi au revenit în România din Germania, au executat acte materiale ce intră în constituirea infracţiunii de instigare la infracţiunea de omor calificat, scopul urmărit fiind acela a-l ucide prin împuşcare pe Tiberiu Daniel Vădineanu, fosta soţie fiind dispusă să plătească în schimbul uciderii sume importante de bani. Ancheta a stabilit că, în timp ce se afla în Germania, Liliana Vădineanu a plătit un avans pentru uciderea soţului ei, însă persoana nu a săvârşit fapta. În prezent, Liliana Vădineanu era în căutare disperată a unui alte persoane dispuse să comită fapta, deoarece de la venirea în România fusese refuzată de alte trei persoane. Mobilul faptei! Prin uciderea fostului soţ, Liliana Vădineanu voia dobândirea custodiei singurului copil, obţinerea controlului şi dreptului de administrare a tuturor bunurilor mobile şi imobile care aparţineau fostului soţ. S-a reuşit prevenirea unui omor la comandă. A fost o muncă foarte mare. Victima a fost protejată în permanenţă”, conform reprezentanţilor IPJ Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii