Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzaţi de tentativă de furt şi de furt calificat

ro

28 Mar, 2013 00:00 1110 Marime text
Ieri, poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi de către un localnic despre faptul că, pe timpul nopţii, persoane necunoscute i-au sustras poarta metalică de acces în curtea locuinţei, în valoare de 950 de lei.
La scurt timp de la sesizare, oamenii legii au reuşit identificarea şi depistarea unui bărbat în vârstă de 50 ani, din localitate, suspect de comiterea faptei, totodată fiind recuperat şi bunul reclamat ca fiind sustrasa. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate pentru furt calificat.
Tot ieri, poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi de către administratorul unei societăţi comerciale despre faptul că, în noaptea de 26/27.03.2013, persoane necunoscute au încercat  să pătrundă în incinta punctului de lucru (unitate xerox) de pe strada Sănătăţii din localitate. Demarând operativ investigaţiile, oamenii legii au identificat un minor în vârstă de 17 ani, suspect de comiterea faptei, căruia i-au întocmit dosar penal, cercetându-l în stare de libertate pentru tentativă la furt calificat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii