Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzaţi de delapidare

ro

20 Aug, 2013 00:00 1338 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Cernavodă aflaţi în misiune pe malul stâng al Dunării, au descoperit o ambarcaţiune încărcată cu 37 de saci de plastic conţinând aproximativ 1.000 de kilograme de îngrăşământ chimic, la bordul căreia se aflau doi cetăţeni români cu vârste de 30 ani, respectiv 38 de ani, domiciliaţi în judeţul Ialomiţa, respectiv în judeţul Constanţa.

În apropierea locului descoperirii făcute, pe mal, au fost indentificate alte 4 persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 31 de ani, cu domiciliul în judeţul Constanţa, aflate la bordul unei autoutilitare marca Opel, încărcată cu 5 butoaie din plastic, conţinând aproximativ 900 de litri de produs petrolier. Pentru bunurile respective, persoanele în cauză nu au putut prezenta documentele de provenienţă.
În urma cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că produsul petrolier a fost sustras de un cetăţean în vârstă de 59 de ani, domiciliat în judeţul Tulcea, lucrător pe un şlep ancorat în apropierea autoutilitarei. Celor în cauză le-au fost întocmite documentele pentru săvârşirea infracţiunilor de „delapidare”, respectiv „complicitate la delapidare”. A fost dispusă măsura indisponibilizării mijloacele folosite şi produsele sustrase, cu o valoare totală de 25.550 de lei, până la finalizarea cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii