Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități de prevenire a comerțului ilicit pe litoral

ro

19 Jul, 2020 15:32 1931 Marime text
  • Acțiune a polițiștilor constănțeni în zona  litoralului
  • Au fost aplicate 5 sancțiuni pentru comerț neautorizat
  • În Eforie au fost aplicate șase sancțiuni
La data de 18 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun au desfășurat o acțiune privind respectarea prevederilor activităţii de producţie, comerţ sau prestări de servicii, în zona plajelor din stațiunile Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora și Venus. În acest context, au fost aplicate 5 sancțini contravenționale persoanelor depistate în timp ce desfășurau comerţ neautorizat, în cuantum de 2.000 de lei, conform Legii 12/1990.
 
La aceeași dată, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au desfășurat activități de verificare pe segmentul de plajă dintre Eforie Nord și Eforie Sud, atât pentru respectarea ordinii și  liniștii publice, cât și a prevederilor legale în ceea ce privește activitatea comercială. Polițiștii au aplicat 6 sancțini contravenționale persoanelor depistate în timp ce desfășurau activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în cuantum de 3.000 de lei, conform Legii 12/1990.
 
Totodată, polițiștii, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au acționat pe linia respectării măsurilor de protecție sanitară împotriva raspândirii virusului COVID19, turiștii fiind sfătuiți să păstreze distanțarea socială.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii