Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune pe linia combaterii şederii ilegale în Constanţa

ro

01 Mar, 2012 01:55 953 Marime text

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat un cetăţean din Republica Moldova căruia îi expirase dreptul de şedere legală în România.

Poliţiştii de frontieră au desfăşurat în data de 28.02.2012, în jurul orelor 21.00, o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor pe teritoriul naţional, în urma căreia au identificat pe raza municipiului Constanţa un cetăţean din Republica Moldova căruia îi expirase dreptul de şedere legală în România. Cetăţeanul moldovean P.A., de 25 de ani, domiciliat în localitatea Soroca, din Republica Moldova, a declarat că are cunoştinţă de faptul că viza de pe paşaport este expirată. Din cadrul cercetărilor s-a stabilit că persoana în cauză locuieşte fără forme legale la domiciliul cetăţeanul român L.D., de 61 de ani, din municipiul Constanţa.

Cetăţeanul moldovean a fost prezentat în cursul zilei de 29.02.2012 lucrătorilor din cadrul Oficiului Român pentru Imigrări - Serviciul pentru Imigrări al judeţului Constanţa, care vor lua măsurile legale cu privire la şederea sa ilegală în România. Pe numele cetăţeanului român au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „facilitarea cu intenţie în orice mod a şederii ilegale pe teritoriul României a străinilor", faptă prevăzută şi sancţionată de art. 141, alin. 1 din O.U.G. 194/2002 republicată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii