Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune în Constanța pentru siguranța traficului rutier

ro

18 Sep, 2020 22:35 1205 Marime text
  • Activitățile desfășurate fac parte din Programul național de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului și Campania națională de educație rutieră ,,Alege viața!”.

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu cei ai Biroului Rutier Constanța, au desfășurat activități informativ - preventive în cadrul Proiectul ROADPOL Safety Days, în municipiul Constanța.

Scopul acestor acțiuni este conștientizarea de către participanții la traficul rutier, a riscurilor la care se expun dacă nu respectă normele rutiere.

Polițiștii au discutat cu participanții la trafic despre importanța respectării normelor rutiere, respectiv adaptarea vitezei la condițiile de drum, păstrarea distanței între vehicule, conducerea sub influența alcoolului, oboseala la volan, utilizarea telefonului mobil, precum şi portul centurii de siguranță.

Activitățile desfășurate fac parte din Programul național de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului și Campania națională de educație rutieră ,,Alege viața!”.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii