Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidentul de la Ovidiu, produs de un șofer beat, surprins de camere de supraveghere (video)

ro

09 Feb, 2021 18:45 9354 Marime text
  • Accidentul ce a avut loc astăzi, la intersecția DN 2A cu strada Teiului din orașul Ovidiu, a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.
Astăzi, în jurul orei 10.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția DN 2A cu strada Teiului din orașul Ovidiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 27 de ani, iar cel de-al doilea, de o femeie, de 34 de ani.

În urma coliziunii, primul autoturism a părăsit partea carosabilă către dreapta, acroșând un stâlp, care a căzut pe un alt autoturism, condus de un bărbat, de 49 de ani.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto, iar în urma testării cu aparatul etilotest a reieșit o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale și pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La unitatea spitalicească, bărbatul a avut un comportament recalcitrant și nu s-a supus indicațiilor polițiștilor, încercând să fugă, motiv pentru care a fost încătușat.

Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Citește și: Constanța Accident rutier la Ovidiu provocat de un șofer beat

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii