Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidentul de la Mihail Kogălniceanu a fost surprins de camerele video. Cum a avut loc tragedia! O femeie a murit (Video)

ro

30 Jul, 2019 10:19 8121 Marime text
Accidentul de aseară, de la Mihail Kogălniceanu, eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală gravă a alteia, a fost surprins de camerele video.

Conform poliţiştilor, aseară, în jurul orei 22.30, o femeie, de 53 ani, a condus un autoturism, pe DN 2A,  în localitatea Mihail Kogălniceanu, dinspre Harşova către Constanţa, ar fi intrat în parcarea unei societăţi,  după care ar fi virat la stânga pentru a reintra în drumul național, cu intenţia de a efectua manevra de întoarcere, moment în care ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 29 ani,  care conducea un  autoturism pe DN 2A, dinspre Harşova către Constanţa.
 
În urma coliziunii  primul autoturism a fost proiectat către dreapta, în afara părţii carosabile, unde a surprins şi accidentat mortal o femeie, de 55 ani, care se afla în afara părţii carosabile pe partea stanga a sensului de mers Harşova catre Constanţa.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul la faţa locului al pietonului şi vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto. In cauză a fost întocmit dosar penal.

Femeia decedata din Mihail Kogălniceanu județul Constanța.
 
Foarte important de menţionat, conducătorul auto a fost testat cu aparatul drug-test, rezultatul fiind pozitiv (cannabis).
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta

Citeşte şi

Oficial de la IPJ Constanţa. Tragedie la Mihail Kogălniceanu. Accident rutier provocat de o femeie. Pieton mort. Un şofer consumase canabis
 
Două autoturisme și un autocamion, implicate într-un grav accident, la intrare în Mihail Kogălniceanu. O persoană a decedat (galerie foto+video)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii