Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidentele, o obişnuinţă Minor rănit, o tânără aruncată din mașină, un pieton spulberat - bilanţul zilei

ro

13 Aug, 2015 00:00 1418 Marime text
Nu trece zi fără să auzim de accidente rutiere petrecute în judeţul nostru sau în ţară. Stres, oboseală, neatenţie, ignorarea anumitor reguli de circulaţie sunt doar câteva dintre motivele ce duc la producerea unor asemenea incidente rutiere. Ieri dimineaţă, de exemplu, pe la ora 8.40, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Craiova, a condus autoturismul marca Renault Clio pe strada Viilor din staţiunea Costineşti, către strada Principală. Ajungând la intersecţia cu strada Paltinilor, ignorând semnificaţia indicatorului „Oprire”, el a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate autoturismului marca Mercedes-Benz, condus de un bărbat de 48 de ani, din Bucureşti, care se deplasa pe strada Paltinilor. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui copil de opt ani, din Craiova, a unei tinere de 30 de ani, tot din Craiova, şi a unei femei de 48 de ani, din Craiova, toţi pasageri în autoturismul Renault Clio.
 
O jumătate de oră mai târziu, pe la 9.13, o femeie de 61 de ani, din Constanţa, a condus autoturismul marca Fiat Diablo pe strada Constantin Brâncoveanu din localitatea Agigea, dinspre varianta Agigea. La un moment dat, ajungând la intersecţia cu strada Avram Iancu, ea nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” şi a pătruns în intersecţie fără să se asigure. Astfel, ea a intrat în coliziune cu motocicleta marca Kawasaki Ninja, condusă de o tânără în vârstă de 28 de ani, din Agigea, ce se deplasa pe strada Avram Iancu, dinspre strada Dimitrie Cantemir către varianta Agigea. În urma accidentului, motociclista a fost rănită. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor ce au dus la producerea accidentului.
 
Tot dimineaţă, în jurul orei 10.00, un tânăr de 28 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism marca Skoda Rapid, pe strada A.D. Xenopol, dinspre strada Murelor. Ajungând la intersecţia cu strada Baba Novac, el nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” şi a pătruns în intersecţie, unde nu a acordat prioritate unui autoturism marca BMW 318, condus de un tânăr de 26 de ani, din Medgidia, care circula pe strada Baba Novac, dinspre Soveja către bulevardul Aurel Vlaicu. Acesta din urmă, pentru a evita impactul cu Skoda, a virat stânga, moment în care i s-a deschis portiera din dreapta-faţă, iar pasagera locului din dreapta, o tânără de 20 de ani, din Medgidia, a căzut din autovehicul, după care portiera care s-a deschis a lovit aripa stânga-faţă a autoturismului Skoda.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii