Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neatenţie la volan Accidente în lanţ pe şoselele din municipiul Constanţa (galerie foto)

ro

20 Mar, 2015 00:00 1898 Marime text
Trei accidente rutiere s-au petrecut în mai puţin de o oră, ieri dimineaţă, la Constanţa, şi toate pe fondul neatenţiei la volan. Ca un făcut, incidentele au fost provocate de şoferiţe.
 
Astfel, în jurul orei 9.30, o tânără de 25 de ani a condus un autoturism în parcarea din faţa magazinului Alfa & Beta, în piaţa Tomis III din Constanţa, şi, din cauza neasigurării la efectuarea manevrei de mers înapoi, a surprins şi accidentat un pensionar în vârstă de 76 de ani, care se deplasa prin spatele autoturismului. Acesta nu a suferit răni grave, conform poliţiştilor rutieri.
Aproape în acelaşi timp, o femeie de 39 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe aleea de acces a blocului AR3 din Constanţa, către strada Traian, şi, ajungând la intersecţia cu strada Traian, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 52 de ani, din Constanţa (foto). În urma impactului, şoferul nevinovat a fost rănit uşor.
 
În fine, în jurul orei 10.25, o tânără şoferiţă în vârstă de 26 ani, din Viişoara, a lovit pe trecerea de pietoni de la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Tulcei un bărbat de 57 de ani din Constanţa, care traversa regulamentar. Şi în acest caz, victima a fost rănită uşor.
 
Cele trei şoferiţe au rămas fără permisele de conducere şi s-au ales şi cu dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii